Top

Verhoog jouw social media bereik

Iedereen weet dat Social media kanalen onmisbaar zijn geworden. Het juist inzetten van deze kanalen kan jouw business laten groeien. Als experts binnen social marketing bieden wij verschillende diensten aan om dit voor jou te realiseren.

Social Marketing

Met onze vaardigheden binnen social marketing, kunnen we jou verder helpen met het bereiken van de juiste doelgroepen voor jouw business. Wil je meer te weten? Contacteer ons.

Gratis Offerte
Facebook Advertising

Met bijna 1.6 Miljard dagelijkse gebruikers blijft Facebook een belangrijk marketingkanaal. Je komt er niet alleen je huidige klanten, maar ook potentieel nieuwe kopers tegen. Wij kunnen je helpen met Facebook campagnes op te zetten of te optimaliseren.

Instagram Advertising

Foto’s zeggen méér dan 1000 woorden. Ook online worden goede visuals met de dag belangrijker. Je zou kunnen stellen dat jouw klanten heel wat uren per dag op het alsmaar groeiende Instagram vertoeven, net als je concurrenten. Blijf niet achter met Instagram advertising. Hierbij is het belangrijk om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep te tonen om succesvol te zijn. Met instagram advertenties kunnen we jouw brand verder op de kaart zetten.

Youtube Advertising

Met meer dan 1,5 miljard gebruikers ter wereld, biedt YouTube een interessant platform aan om jouw doelgroep te bereiken. Een juiste strategie hieraan koppelen is cruciaal. Ons team van experts kunnen jouw hiermee begeleiden en de juiste video advertenties opstellen.

Influencer Marketing

Met een groot netwerk in België, Nederland & Barcelona kunnen we jouw merk verder boosten op de sociale kanalen van andere mensen. We kiezen de juiste Brand Ambassadors op basis van jouw doelgroep en hun bereik. Op deze manier bereiken we veel meer mensen en komt de boodschap veel oprechter over.

Onze manier van werken

Na een grondige analyse van jouw social kanalen, gaan we deze verder optimaliseren om de juiste doelgroep te bereiken. Hierbij kunnen we ook een audit en training voorzien, om jouw business verder te laten groeien.

Jouw social media bereik verbeteren?

Onze Online Gorillas zullen jou verder helpen met het vinden van de juiste doelgroepen om zo jouw business verder op de markt te zetten.

Gratis Offerte Aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij onze SEA strategie zien wij onze omzet maandelijks toenemen. Simon en zijn team zijn toppers in hun vakgebied. De ideale partner om je SEA strategie van A tot Z uit te bouwen en te managen. Aanrader!"

Liselotte Schamp
Verkeersborden Huren

"Dankzij het sympathiek team van Online Gorillas hebben we onze juiste doelgroep kunnen identificeren en bereiken. Daarbij heeft de audit en workshop van onze sociale kanalen echt geholpen met onze marketing strategie!"

Tam Vo
Banh Mi Foodtruck

"De Online Gorillas hebben ons geholpen met conversie optimalisatie van onze webshop. Hun kennis en inzichten in shopping helpen ons dagelijks om onze omzet te verhogen."

Maarten T.
E-commerce webshop