Top

Verbeter jouw rendement

In een tijdperk waar er steeds meer digitale tools & kanalen zijn, is het uitdagend om te besluiten hoe je jouw performance kan verbeteren. Als experts in performance marketing, bieden wij verschillende diensten aan om jouw performance te verbeteren.

audit digitale marketing strategie

Performance Marketing

Met onze vaardigheden binnen performance marketing, kunnen we jouw digitale kanalen verder optimaliseren en beheren. Zin om verder jouw business te laten groeien? Contacteer ons.

GROEI JOUW BUSINESS
SEA

SEA is een belangrijk kanaal om meer verkeer op jouw website te krijgen. Echter is het belangrijk om relevant verkeer te genereren. Als ex-googlers zijn we gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle campagnes. Hierbij maken we gebruik van onder andere Google Ads, Bing Ads & Yahoo Ads.

 • SEA strategie
 • Audit van Google Ads account
 • Opzetten van campagnes
 • Optimalisatie van campagnes
SEO

SEO is belangrijk om via een organische manier verkeer te genereren naar jouw website. Echter komt er veel tijd en kennis bij kijken om een goede positie te hebben op zoekresultaten pagina. Wij kunnen jou verder helpen met SEO optimalisatie om jouw positie te verbeteren en dusdanig meer verkeer te genereren.

E-commerce

Voor webshops is het belangrijk om de juiste kopers te verbinden aan jouw website. Hiervoor zijn shopping advertenties een belangrijk element om sales te genereren. Binnen Online Gorillas hebben we een E-commerce specialist die jou verder kan helpen bij het opzetten van succesvolle shopping campagnes & conversie optimalisatie.

 • Shopping feed
 • Shopping campagnes
 • Shopping optimalisatie
Remarketing

Wist je dat er gemiddeld 2,8 touchpoints nodig zijn voor een werkelijke sales? In sommige sectoren loopt dit zelfs tot boven 10 touchpoints. Het is daarom belangrijk om te investeren in een remarketing strategie om enerzijds geen sales te mislopen en anderzijds om jouw bestaande klanten te beinvloeden. Wij zullen jou verder helpen om waardevolle remarketing campagnes op te zetten via verschillende kanalen.

 • Aanmaken van remarketing lijsten
 • Opzetten van remarketing campagnes
 • Optimalisatie van campagnes
Email Marketing

Email marketing is een belangrijk wapen om bestaande klanten (alsook email lijsten) te informeren rond bepaalde acties en sales te genereren hieruit. Hiervoor kunnen we email marketing campagnes opzetten.

Conversie Optimalisatie

Om jouw conversiepercentage te verbeteren, komt er al veel bij kijken op het niveau van jouw website als jouw campagnes. Alsook kruipt hier veel analyse in om verbeterpunten te vinden. Wij kunnen jou verder ondersteunen om jouw verbeterpunten te vinden enzo jouw business te doen groeien.

Analytics

Een goede website analytics tool zoals Google Analytics is onmisbaar voor jouw digitale marketing strategie. Alsook kan jouw data al veel vertellen over jouw business. Binnen Online Gorillas hebben we expertise binnen dit domein en kunnen we jou verder helpen groeien. Hiervoor gebruiken we Google Analytics & Hotjar als belangrijkste tools.

 • Installatie van Google Analytics
 • Aanmaken van doelen
 • Aanmaken van dashboards
 • Analytics insights
 • Websitegedrag analyses
Performance Marketing

Onze manier van werken

Na een grondige analyse van jouw digitale kanalen, gaan we deze verder gaan optimaliseren om de beste resultaten te halen binnen jouw strategie. Hierbij kunnen we ook audit en training voorzien, om jouw business verder te doen groeien.

Wil je nu jouw performance marketing verbeteren?

Al onze Online Gorillas zijn uitvoerig getraind in het beheer van performance marketing campagnes en begeleiden jou hier graag verder bij.

GRATIS OFFERTE

Enkele van onze tevreden klanten

"Dankzij onze SEA strategie zien wij onze omzet maandelijks toenemen. Simon en zijn team zijn toppers in hun vakgebied. De ideale partner om je SEA strategie van A tot Z uit te bouwen en te managen. Aanrader!"

Liselotte Schamp
Verkeersborden Huren

"Dankzij het sympathiek team van Online Gorillas hebben we onze juiste doelgroep kunnen identificeren en bereiken. Daarbij heeft de audit en workshop van onze sociale kanalen echt geholpen met onze marketing strategie!"

Tam Vo
Banh Mi Foodtruck

"De Online Gorillas hebben ons geholpen met conversie optimalisatie van onze webshop. Hun kennis en inzichten in shopping helpen ons dagelijks om onze omzet te verhogen."

Maarten T.
E-commerce webshop