Top
Simon Ramboer

Simon Ramboer

Zaakvoerder van Online Gorillas

Na mijn studies marketing begon ik mijn carrière bij IPG Mediabrands als search account manager, waar ik alle kneepjes van het vak leerde in de de wondere wereld van Google advertising.

Na vier jaar te hebben gewerkt voor klanten zoals Coca-Cola, Mini, BMW, MediaMarkt,.. koos ik om een nieuwe challenge aan te gaan en trok ik naar Barcelona om te werken als agency account strategist voor Google.

Met 6 jaar ervaring als Google expert besloot ik om een sprong in het diepe te wagen en mijn eigen Online Marketing Agency op te richten, Online Gorillas, gespecialiseerd in Google Ads & Social Media Marketing

Met Online Gorillas delen we graag onze kennis & willen we jou helpen groeien als onderneming.

Meer informatie nodig?

Contacteer ons om meer informatie te krijgen en wij helpen je graag verder

Contacteer ons
Performance Marketing

Conversie optimalisatie

Shopping Campagnes

SEM (SEA + SEO)

Analytics

Social Marketing

Facebook advertising

Instagram advertising

Youtube advertising

Influencer Marketing

Trainingen

Performance marketing

Social marketing

On-site training

Workshops

Audits

Google Ads Account

Evaluatie business doelen

Digitale marketing strategie

E-commerce

Deze mensen zijn al fan:

"Dankzij onze SEA strategie zien wij onze omzet maandelijks toenemen. Simon en zijn team zijn toppers in hun vakgebied. De ideale partner om je SEA strategie van A tot Z uit te bouwen en te managen. Aanrader!"

Liselotte Schamp
Verkeersborden Huren

"Dankzij het sympathiek team van Online Gorillas hebben we onze juiste doelgroep kunnen identificeren en bereiken. Daarbij heeft de audit en workshop van onze sociale kanalen echt geholpen met onze marketing strategie!"

Tam Vo
Banh Mi Foodtruck

"De Online Gorillas hebben ons geholpen met conversie optimalisatie van onze webshop. Hun kennis en inzichten in shopping helpen ons dagelijks om onze omzet te verhogen."

Maarten T.
E-commerce webshop

Red de Gorillas

Met veel plezier helpen we onze klanten van A tot Z met hun Online Marketing activiteiten. Dat is niet alles, ook dragen wij ons steentje bij tot een betere wereld voor mens en dier.

Daarom adopteren wij voor al onze klanten een Gorilla!  Wij delen je dus niet alleen onze expertise, maar ook een zelfgemaakt geboortecertificaat van je nieuwe huisdier en doneren geld aan het goede doel.

Geen klant bij ons? Geen probleem, iedereen kan vrijblijvend een eigen gorilla adopteren!

Adopteer een Gorilla
Gorilla adopteren

Red de Gorillas

We helpen onze klanten met veel plezier van A tot Z met hun Online Marketing activiteiten. Daarnaast dragen we ook ons steentje bij tot een betere wereld voor iedereen.

Daarom adopteren wij voor al onze klanten een Gorilla! Wij delen je dus niet alleen onze expertise, maar ook een zelfgemaakt geboortecertificaat van je nieuwe huisdier en doneren geld aan het goede doel.

Geen klant bij ons? Geen nood, iedereen kan een eigen gorilla adopteren!

Adopteer een Gorilla
Gorilla adopteren
26

Geadopteerde Gorillas

945

Euros Gedoneerd